Maria Dragomiroiu: „Nimeni n-a iubit-o cu adevărat pe Mădălina”

Maria Dragomiroiu, prietenă foarte bună cu Mădălina Manole, a declarat că Petru Mircea nu a făcut suficient pentru a o împiedica pe artistă să se sinucidă, în ciuda tentativelor precedente de suicid.

„Pentru Mircea şi Ciprian, bărbatul care era cu fan-clubul Mădălinei, au spus că ea a avut tentative de sinucidere. Ei ştiau că ea vrea să se sinucidă. Ei au spus asta la televizor. Însă n-au făcut nimic să o salveze. Dacă Puiu ştia că ea e bolnavă, de ce nu a făcut nimic să o salveze. De ce? Mădălina n-a avut nicio şansă. Nimeni n-a ajutat-o, nimeni n-a iubit-o cu adevărat. Puiu nu i-a mai lăsat pe părinţii Mădălinei să mai vină la ea după ce a făcut actele pe casă. Puiu i-a luat copilul şi l-a dus la părinţii lui. De ce a făcut asta. Dacă Mădălina nu se simţea bine, de ce nu a angajat o bonă? De ce nu i-a lăsat pe părinţii ei sau de ce nu a venit la mine să-mi spună ce se întâmplă şi să-mi ceară ajutorul?”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru emisiunea „Acces direct”, de la Antena.

Cântăreaţa de muzică populară a spus că Mădălina s-a schimbat foarte mult în ultimul an de viaţă şi că s-a retras într-o lume a ei. „Am văzut că Mădălina, după ce a născut, nu prea mai suna. Am crezut că vrea să stea cu copilul. Nu am ştiut nicio clipă că ea se izolează. Nu mi-am imaginat nicio clipă ce urma să se întâmple. Dacă aş fi ştiut, aş fi intrat peste ea, aş fi spart uşa. Ultima dată am văzut-o la ultimul ei concert, cu două săptămâni înainte să moară. Parcă nu se bucura că mă vede. Am crezut că e obosită, că a condus mult până la concert”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.