Maria Ciobanu despre tinerii liberal-democraţi care au comis „defecţiunea”: „Cred că vor fi stigmatizați pentru întreaga viață…”

maria ciobanu

Deputata PLDM Maria Ciobanu (foto) blamează demersul tinerilor deputaţi liberal-democraţi care au declarat că vor susţine un premier democrat. Un mesajul de-al acesteia publicat pe Facebook i-a vizat în primul rând pe colegii săi mai tineri Gheorghe Mocanu, Mihaela Spatari.

Elogiindu-l pe fostul premier Vlad Filat pentru sprijinul pe care acesta l-ar fi acordat tinerilor, deputata îi atacă pe tinerii liberale pentru „defecţiunea” lor. „Nu cred că a mai fost un lider politic în Republica Moldova care să fi promovat și sprijinit cu atâta ardoare tinerii. A greșit însă mult atunci când i-a acceptat pe unii doar din simplul motiv că sunt tineri, fără să se fi manifestat nici într-un domeniu, fără integritate, demnitate umană și bun-simț.

Unii dintre ei nici nu-și pot imagina că într-o bună zi nu vor mai fi deputați, că s-ar putea să activeze după specialitatea din diploma de studii, specialitate care este indicată doar în diploma de studii. Cred că vor fi stigmatizați pentru întreaga viață… Aceasta este soarta profitorilor, fie ei tineri, fie în vârstă”, scrie aceasta pe profilul său de pe Facebook.com.