Marcel Pavel a cântat în rusă pentru Vlad Plahotniuc

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, fondată de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, actualul prim-vicepreşedinte al Parlamentului RM, a organizat vineri, 13 ianuarie, o recepţie unde l-a avut ca invitat de onoare pe cântăreţul Marcel Pavel. Interpretul a dorit să-şi surprindă găzda cu o piesă în rusă – „Я люблю тебя до слез” / „Te iubesc până la lacrimi” (Aleksandr Serov). Din recitalul său nu a lipsit nici faimoasa piesă „Frumoasa mea” şi alte piese bine-cunoscute.

Marcel Pavel spune că a fost surprins de invitaţie şi că a acceptat deoarece cu Vlad Plahotniuc este prieten de 11 ani. Aceştia se cunosc de la nunta milionarului Gabriel Stati cu Natalia Diacov, unde Marcel Pavel a susţinut un recital.

„Cu Gabi Stati suntem buni prieteni de foarte mulţi ani, el este pentru mine ca un frate mai mic”, a declarat interpretul.

Pentru recitalul susţinut vineri seara, Marcel Pavel spune că nu a cerut niciun ban, a cântat gratis, nu poate lua bani de la prieteni.

Potrivit presei din România, Marcel Pavel încasează pentru recitalurile sale de la 3 mii de euro. La recepţie a fost prezentă şi trupa „Millenium”.

C.C.