Maradona se roagă de Messi să-l repună selecţioner

Diego Maradona s-a dus în Rusia pentru a-l întâlni pe liderul pumelor, în încercarea disperată de a reveni la echipa naţională. La două luni după ce a fost demis, consecinţă a eliminării din sferturi la CM 2010, „El Pibe d’Oro” încearcă toate variantele. Până a-şi „taia un braţ” ca să ajungă acolo, cum a declarat recent, Diego a dat o fugă în Rusia. Unul din scopurile vizitei a fost să-l întâlnească pe Messi, la Kazan, unde Barcelona a disputat al doilea meci din grupele Champions League, cu Rubin.

Conform cotidianului „Cronica”, Maradona ar fi avut o reuniune secretă cu Leo. A mers 600 kilometri de la Moscova ca să-l roage să-i facă lobby pe lângă şefii federaţiei pentru a-i lua locul interimarului Sergio Batista, cel care a condus pumele la victoria din amicalul cu campioana mondială Spania (4-1) şi pe care Diego a avut grijă să-l atace: „Nu a auzit nimeni de el nici în Uruguay. Zice că Messi e fericit acum… Batista, te-ai travestit în bufon?”

Messi s-a distanţat

Misiunea nu-i simplă şi are mici şanse de reuşită. Mai ales că în ultimul timp Messi şi-a înţepat fostul selecţioner, care-i dăduse banderola de căpitan la Mondial. Şi a transmis mesajul clar că schimbările sunt ireversibile şi Maradona nu mai are ce căuta la naţională.