Maradona, primit ca un erou la revenirea din Africa de Sud!

Diego Maradona şi naţionala Argentinei, reveniţi de la Cupa Mondială după eliminarea în sferturile de finală cu Germania, scor 4-0, au fost primiţi călduros de mii de persoane la sosirea, duminică, la Buenos Aires. Suporterii, îmbrăcaţi în echipamentul Argentinei şi având bannere cu mesaje de simpatie („Argentina!” sau „Diego, Diego!”), au aşteptat echipa şi pe selecţioner la aeroportul Ezeiza, situat la 60 km de capitală. Însă măsurile de securitate extrem de stricte i-au împiedicat să-şi vadă favoriţii.

„Suntem fericiţi. Îi cer lui Diego să continue, să meargă înainte”, a declarat Fernando, care a aşteptat echipa având nepotul său în braţe. „Am venit de la Tucuman şi am făcut 1400 km pentru a-l vedea pe Diego, îl iubesc la nebunie. Revanşa va fi la Copa America (organizată de Argentina în 2011)”, a afirmat un alt suporter.

„Diego, rămâi! Noi te susţinem!”, era scris pe un banner, în timp ce fanii strigau: „Argentina! Argentina!” Jucătorii şi staff-ul tehnic au luat un autocar chiar de pe pista aeroportului, fiind transportaţi la sediul federaţiei. Naţionala Argentinei, dublă campioană mondială, a fost eliminată, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, în urma înfrângerii, scor 4-0, în faţa Germaniei.