Mama lui Ionel Istrati este severă cu acesta // Sincerităţi

La finele săptămânii trecute, Ionel Istrati şi-a lansat primul său CD. Tânărul artist spune că a lucrat la el patru ani şi că a cheltuit pentru lansare numai banii proprii. Ionel a menţionat că succesul său îl datorează părinţilor săi, care i-au fost tot timpul alături. „Mama este mai severă şi mai critică decât tata, ea mă ceartă mereu când fac ceva greşit, acest lucru mă ajută foarte mult”, spune Ionel Istrati.

Indiana şi-a găsit personajul pentru clipul său pe o reţea de socializare

 

Artista şi-a lansat de curând videoclipul piesei „Inima pierdută”. Lucrarea prezintă o poveste de dragoste. Personajele sunt Mark Verardi şi Otilia Frunză, sora Indianei. Indiana l-a descoperit pe Mark pe o reţea de socializare, acesta nu s-a lăsat mult convins şi a acceptat ideea. Sora Indianei a primit câteva cadouri în schimbul participării sale în filmarea clipului. Realizarea acestuia a durat două zile de filmări şi trei luni de montare.

Valentin Boghean vine cu piese noi

Autorul faimoasei piese „Boschetar” vine în curând cu noi piese pentru fanii săi. Valentin Boghean promite că vă lansa peste o lună câteva piese noi şi speră ca şi acestea să fie apreciate. Deocamdată, artistul nu vrea să dezvăluie mai multe detalii. Valentin Boghean provine dintr-o familie de 14 copii, el fiind mezinul, în care cântecul este la el acasă.

C.C.

The following two tabs change content below.