Maia Sandu: PAS, PPDA şi PLDM au convenit să susţină candidatura mea la prezidenţiale

Maia Sandu: PAS, PPDA şi PLDM au convenit să susţină candidatura mea la prezidenţiale
Maia Sandu va fi candidatul comun al forţelor antioligarhice la alegerile prezidenţiale. Anunţul a fost făcut chiar de preşedinta PAS, în cadrul unui briefing. „Desemnarea candidatului comun e cel mai fierbinte subiect al acestei campanii. Oamenii aşteaptă o decizie şi noi înţelegem acest lucru. În august, am convenit cu colegii de la PPDA şi PLDM ca să avem un candidat comun. De curând, am primit rezultatele celui de-al doilea sondaj şi acestea arată că eu voi acumula cele mai multe voturi”, scrie jurnal.md.
Pe baza acestor date, cele trei partide au convenit să sprijine candidatura mea. Le mulţumesc colegilor de la PLDM, dar mai ales colegilor de la PPDA. Îi mulţumesc lui Andrei Năstase pentru înţelepciune şi susţinere”, a declarat Maia Sandu.
În continuare, urmează să fie convocate forurile celor trei partide, a mai spus liderul PAS. De menţionat că în astăzi Maia Sandu şi Andrei Năstase au avut o intervenţie live pe facebook în care au spus că „vor merge împreună ca să câştige” şi i-au transmis oligarhului Vladimir Plahotniuc mesajul: „Unde-s doi puterea creşte”.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)