Maia Sandu: Oamenii vor un preşedinte onest şi independent, Dodon nu e nimic din toate astea

Maia Sandu: „Oamenii vor un preşedinte onest şi independent, Dodon nu e nimic din toate astea; Se declară antioligarh, dar a participat la scheme ilegale cu Plahotniuc”

Cetăţenii Republicii Moldova nu vor să fie divizaţi aşa cum vrea Igor Dodon, susţine candidatul unic al forţelor antioligarhice. Maia Sandu a chemat toţi oamenii să se mobilizeze şi să lupte pentru viitor la ei acasă. „Dle Dodon, oamenii nu mai vor să fie divizaţi în stânga şi dreapta. Ei vor să scape de hoţi, de mincinoşi. Oamenii vor un preşedinte onest, puternic, independent, care să îi reprezinte cu demnitate. Nu sunteţi nimic din toate astea. Prin urmare, nu eu vă voi învinge în turul doi, ci oamenii, toţi împreună o vor face”, a declarat Maia Sandu.

În timp ce Igor Dodon se declară antioligarhic, liderul PSRM a participat alături de Plahotniuc la diverse scheme de jaf, a accentuat Maia Sandu. „Dodon se declară antoligarh, el minte, în realitate, a împărţit toate schemele ilegale din care fac averi. Niciodată nu a luptat împotriva corupţiei şi nici de acum încolo nu va lupta”, a liderul PAS.

Maia Sandu a îndemnat oamenii să mai depună un efort şi să participe masiv în turul doi al alegerilor. „Oameni buni, vă îndemn să vă mobilizăm. Haideţi să mai facem un efort. Mai avem două săptămâni. Haideţi să ducem adevărul în fiecare casă. Haideţi să credem în noi. Să îi convingem şi pe alţii să ni se alăture nu pentru viitorul lui Dodon, al lui Plahotniuc sau al altora ca ei, ci pentru viitorul nostru, al fiecăruia dintre noi”, a spus Maia Sandu.

„Ieri, noi ne-am făcut vocea auzită şi prin asta am realizat o victorie importantă. Însă mai avem un pas. Dragi cetăţeni, acum mare nevoie de sprijinul dvs., al tututor”, a conchis liderul PAS.

Igor Dodon, la rândul său, a spus că prin rezultatele acestui scrutin le-a dat „peste nas” tuturor celor care se ocupă de realizarea sondajelor, dar și partidelor de la guvernare. Dodon spune că acest scrutin a demonstrat că moldovenii își doresc o guvernare de stânga. „Oamenii vor o guvernare de stânga. Partidele de dreapta vor pleca în istorie. Maia Sadu va pierde în turul doi. Dacă vom avea susținerea partidelor de stânga, raportul va fi de 60–40% (n.r. Igor Dodon-Maia Sandu). Dacă nu, vom avea 52 sau 53% la 47–48%”, a adăugat Igor Dodon. „Noi suntem mai mulți. Haideți să ne unim forțele. Dacă ne vom bate între noi, vor câștiga Plahotniuc și americanii”, s-a adresat Dodon lui Voronin și Usatîi.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)