Madonna are un nou iubit de 33 de ani

Diva a renunţat la fostul iubit şi şi-a făcut de cap cu un alt puşti, noul iubit este tinerel şi musculos. Asta după ce s-a despărţit de Jesus Luz.

Diva muzicii pop şi-a făcut apariţia la o petrecere privată alături de Brahim Rachicki, un stripper de 33 de ani. Surse apropiate vedetei au declarat că îndrăgostiţii s-au ţinut de mână şi s-au sărutat în faţa prietenilor. „Au venit împreună, iar Madonna a dansat lasciv o oră, după care s-a dus direct la el şi s-au sărutat, fără jenă, în faţa tuturor”, a declarat un martor. Diva a fost foarte drăgăstoasă cu partenerul ei, alături de care a petrecut până târziu în noapte. Apoi s-au îndreptat împreună către un hotel.

Madonna, care are 52 de ani, este renumită pentru apetitul ei faţă de bărbaţi mult mai tineri decât ea, ultimul ei iubit, Jesus Luz, având doar 24 de ani. Madonna arată cum nu se poate mai bine şi demonstrează, încă o dată, că nu lasă vârsta să o afecteze. Vedeta a pozat iar într-o campanie publicitară Dolce&Gabanna, într-o ţinută extrem de indecentă şi provocatoare. Accesorizată cu ochelari de soare, un crucifix şi o brăţară roşie Kabbalah, ea se plimbă într-un pat nefăcut, cu sânii ce aproape îi ies din sutien.