Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei

TRAGEDIE // „Fata cu părul de foc” şi-a pus capăt zilelor cu pesticid, potrivit anchetatorilor

Artista Mădălina Manole a murit miercuri, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Potrivit anchetatorilor, artista s-ar fi sinucis. Tragedia s-a petrecut la ora 6.30, în locuinţa sa din localitatea Otopeni, iar cel care a anunţat serviciile de urgenţă a fost soţul artistei. Potrivit anchetatorilor, artista a lăsat un mesaj de adio pe telefonul soţului său, însă familia nu doreşte să dezvăluie conţinutul acestuia. Îndrăgita interpretă pop locuia în casa din Otopeni împreună cu fiul ei, Petru, în vârstă de un an, cu soţul şi soacra sa. Mădălina Manole a fi împlinit miercuri 43 de ani.

Mesajul a fost trimis după ora 2.00, în noaptea de marţi spre miercuri. În mesaj artista a spus că „nu se mai simte frumoasă” şi că regretă gestul pe care îl face, pentru că ştie că toată lumea o iubeşte. Marţi, până la ora 22.00, Mădălina Manole a cântat la o petrecere unde s-a comportat normal, nimeni nu a bănuit frământările artistei.

Poliţia a precizat că „este adevărat că a îngurgitat nişte medicamente” şi se merge pe varianta sinuciderii, fără să existe suspiciuni de omor. De altfel, pe corpul artistei nu au fost găsite urme de violenţă. Conform unor informaţii, artista ar fi luat o supradoză de medicamente. Manole ar fi avut probleme de sănătate, ea fiind internată în spital în luna mai.

A mai avut loc o tentativă de sinucidere

Claudia Burada, IPJ Ilfov, a declarat că artista era decedată în momentul când echipajele de urgenţă au ajuns la locuinţa sa. Corpul artistei a fost transportat la Institutul Medico-Legal unde a fost efectuată autopsia, iar poliţia a demarat o anchetă pentru a elucida cauzele tragediei.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că artista a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, cu capul spart. Ambulanţa a fost chemată la ora 5.37 de soţul artistei, Mircea Petru, care a spus că interpretei i s-a făcut rău. Ambulanţa a găsit-o în stop cardiorespirator, a fost chemat apoi medicul, care însă nu a mai putut face nimic. Lângă trupul neînsufleţit a fost găsit un bidon cu o substanţă chimică, cel mai probabil insecticid, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

În urmă cu trei săptămâni, Madalina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol. Astfel, cântăreaţa a fost internată, la 17 iunie 2010, în Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca” din Bucureşti, în urma unei tentative de suicid, spun anchetatorii.

În luna mai, artista şi-a amânat lansarea celui de-al nouălea album din cauza unor probleme de sănătate. Ea a fost internată atunci în spital din cauza „oboselii şi a stresului”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)