Lumi paralele: Sarah Palin vrea să candideze pentru Casa Albă în 2012

Republicana Sarah Palin a anunţat, duminică, faptul că intenţionează să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite în 2012.

“Cred că ar fi absurd să nu mă gândesc la ceea ce aş putea să fac pentru a veni în sprijinul ţării noastre”, a declarat fosta candidată la vicepreşedinţia americană pentru canalul de televiziune Fox News.

În opinia sa, preşedintele democrat Barack Obama nu va fi reales dacă nu îşi modifică radical politica şi poate dacă nu declară război Iranului.

“Nu va câştiga”, a asigurat ea, mărturisind că Obama şi-ar putea consolida şansele de a fi reales modificând într-o manieră radicală politica administraţiei.

De când a demisionat din postul de guvernator al statului Alaska (nord-vestul SUA) în iulie 2009, cu câteva luni înainte de încheierea mandatului, Sarah Palin a susţinut din ce în ce mai multe conferinţe, a publicat articole în presă şi şi-a completat pagina de pe Facebook pentru a nu fi dată uitării.

În noiembrie a publicat o carte autobiografică, intitulată “A deveni rebel: o viaţă americană”, un mare succes în librării. (mediafax.ro)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)