Lume, soro, lume // Când frumuseţea e-un „blestem”/ De gura lumii nu mă tem

téléchargementRodion era atât de tandru, o mângâia şi o săruta cum nu o făcuse niciunul din foştii ei parteneri. Orice atingere a lui avea un apel erotic

 Tot satul ştia că Vera era mare iubitoare de aventuri cu bărbaţi frumoşi şi romantici. Apucăturile libertine i s-au transmis de la maică-sa, care a adus-o pe lume la 40 de ani după ce-şi trăise viaţa fără perdea, schimbând mai mulţi bărbaţi. Vera, o brunetă cu ochi albaştri, era considerată cea mai frumoasă fată din sat.

S-a căsătorit la 21 de ani cu Vasile, un bărbat din sat, mai mare cu 11 ani decât ea, care lucra inginer cadastral la primărie. Era un soţ prea serios, preocupat de politică. Citea foarte mult, avea câteva dulapuri pline cu cărţi. Voia cu tot dinadinsul să ajungă primar în satul său. Se avântase de câteva ori în bătălia electorală, dar fără succes. Îl votau doar rudele şi câteva cunoştinţe. Vera era departe de aspiraţiile soţului. Nu se potriveau la caractere şi chiar din primii ani de căsătorie au început certurile, care uşor-uşor au împins-o pe tânăra soţie într-o relaţie cu un alt bărbat.

I-a suflat nevasta prietenului

Cel cu care se avea de bine era Viorel, prietenul din copilărie al lui Vasile. Viorel s-a dovedit a fi o persoană caldă şi bună la inimă, cum nu mai cunoscuse Vera în viaţa ei. Băiatul crescuse numai cu tată, maică-sa murise când avea cinci ani. Lucra telefonist, nu era căsătorit şi trecea aproape în fiecare seară pe la Vasile să-l vadă ce mai face. Şi cum acesta în orele libere era mereu ocupat cu cititul sau cu vreo emisiune la televizor, Viorel lega capăt de vorbă cu Vera. În scurt timp între ei s-a închegat o legătură foarte puternică. Într-o zi când i-a luat căldarea cu apă, încercând s-o ajute, şi mâinile lor s-au atins, Vera a simţit că o încearcă nişte senzaţii nebănuite. Momentele în care Viorel trecea pe la ei o făceau mai plină de viaţă, mai visătoare. În scurt timp au ajuns destul de departe. Viorel i-a suflat nevasta prietenului şi s-a căsătorit cu ea. Prietenia cu Vasile s-a stricat pentru totdeauna. Cei doi bărbaţi au început să se urască de moarte. Peste un an Vera i-a dăruit lui Viorel un băieţel.

Relaţia din cuplu părea bazată pe încredere reciprocă, pe dragoste. Dar iubirea lor a fost ca un foc de paie. Cum vă spuneam, Vera era frumoasă. Şi mai frumoasă se făcuse după naştere. Mulţi bărbaţi întorceau capetele când o vedeau trecând pe stradă, era dorită de mulţi din ei. Şi uite aşa, copilul creştea, iar dragostea dintre părinţi se stingea. De la o zi la alta, Verei i se părea viaţa cu Viorel plină de plictiseală şi rutină. Femeia se îndrăgostise din nou. De astă dată de unul Igor, care era cel mai bogat bărbat din sat, avea iaz şi maşină de lux.

Au divorţat, iar copilul a rămas cu el

Fără să-i pese de ce va zice soţul şi satul, s-a aruncat în braţele lui de cum acesta a început să-i facă curte. În primele zile de relaţie, pleca cu el la vila de la iaz pe ascuns, dar când deja toată lumea aflase de amorul lor, nu se mai ascundeau. Igor era un bărbat fermecător şi romantic tocmai pe gustul Verei. Idila lor a tot fost discutată vreo jumătate de an de iubitorii de bârfe, iar soţul încornorat nu i-a putut ierta nevestei trădarea. A divorţat şi, prin decizia judecăţii, copilul a rămas cu el. Vera nu s-a stresat, îşi vedea de viaţa ei personală. Uitasem să vă mai spun că era genul de femeie care iubea să facă sex tot timpul. Îşi răsfăţa bărbatul, făcându-l să vibreze de plăcere până se plictisea de el. Şi relaţia cu Igor s-a stins la fel de repede cum s-a aprins. Locul lui a fost luat de Rodion, un bărbat şi mai frumos, şi mai romantic, care pusese ochiul pe ea în timp ce făcea cumpărături într-un supermarket din Chişinău. A încercat o trăire senzuală, când bărbatul s-a apropiat de ea şi i-a propus să meargă să ia prânzul împreună. Vera n-a stat mult pe gânduri, s-a dus. În timp ce serveau prânzul şi discutau, Rodion s-a uitat în ochii ei şi i-a zis: „Presupun că-ţi place să faci sex în cea mai mare parte a timpului tău”. Vera n-a ascuns că sexul este foarte des prezent în mintea ei, că o ajută să depăşească situaţiile stresante, îi ia oboseala şi durerile de cap. Atunci noul „prinţ”, mai în glumă, mai în serios, a continuat: „Pari un pic obosită, nu vrei să ne înviorăm puţin, să mă vezi ce pot în pat?”. Mintea şi corpul ei spunea „da” de cum omul se apropiase de ea, aşa că nu i-a fost greu să răspundă: „Decât să-mi înfrânez dorinţele, mai degrabă le „încurajez” cu un bărbat atât de sexy ca tine.”

Orice început de ceartă sfârşeşte cu o partidă de amor

 Şi Rodion a dus-o în garsoniera lui. Repede a aranjat frumos masa care era parcă special aşternută pentru un astfel de moment cu o faţă de masă albă ca neaua, a scos din frigider o sticlă de şampanie, a pus două pahare, o cutie cu bomboane, a luat de pe pervaz o vază cu flori, i-a oferit scaunul şi a rugat-o să ia loc. Apoi a deschis şampania şi a turnat în pahare. „Să ciocnim în cinstea întâlnirii noastre!”, i-a zis. Bărbatul avea 34 de ani, muncea la un spital şi nu era căsătorit. Vera simţea ceva deosebit în preajma lui. Avea nişte emoţii care o făceau nebună de dor. I s-a părut o veşnicie gustatul şampaniei şi clipele până s-au văzut goi în pat. Rodion era atât de tandru, o mângâia şi o săruta cum nu o făcuse niciunul din foştii ei parteneri. Orice mică atingere a lui avea un apel erotic.

Este o vorbă: tună şi-i adună. Şi Rodion era genul de bărbat care se dădea în vânt după relaţii sexuale pasionale. Pentru el orice emoţie, fie bucurie, fie tristeţe, putea fi un catalizator spre pasiune. Îi convenea că Vera era femeia care nu avea nevoie de flori, şampanie, băi cu spumă sau lumânări parfumate pentru a trăi starea de dragoste. Ea găsea elementul erotic în absolut fiecare trăire sau stare pe care o avea la momentul respectiv. Chimia, încărcătura electrică se declanşa între ei de cum se apropiau unul de altul. Venise împlinirea pentru amândoi. După doi ani, s-au căsătorit.

Au trecut 12 ani de atunci. Între timp, au devenit părinţi. Încă nu s-au plictisit unul de celălalt. Orice început de ceartă în casa lor sfârşeşte prin a face dragoste în pat. Sunt un cuplu reuşit care ştie să-şi împărtăşească toate emoţiile. Se simt fericiţi.

„Nu casa, nu maşina, nu banii creează o relaţie perfectă în cuplu, ci înţelegerea, iubirea faţă de propriul corp pe care şi eu şi Rodion ne străduim să-l menţinem într-o formă perfectă prin sport şi prin relaţiile noastre sexuale pasionale. În braţele soţului meu mă simt moale ca o păpuşă de cârpă, îmi eliberez mintea de tot cenuşiul din jur şi mă concentrez pe o totală relaxare”, şi-a încheiat povestea Vera.

The following two tabs change content below.