Luare de ostatici la Chișinău. Suspectul împușcat, victimele eliberate

Un bărbat originar din Telenești a murit la spital după ce a fost împușcat de polițiștii de la Fulger. Individul a anunțat poliția că i-a luat ostatici pe membrii familiei sale, pe cei doi copii, concubina și soacra, într-un apartament din sectotul Botanica al capitalei.

Sursa foto: captură video
Polițiștii urmau să facă percheziții în apartamentul individului cercetat pentru huliganism și furt de documente. Acesta însă a încuiat ușa și a anunțat de la balcon că i-a luat ostatici pe membrii familiei.
„În timpul discuțiilor, persoana a devenit agresivă. Amenința că își va omorî membrii familiei și a refuzat categoric să deschidă ușa. S-a apelat la serviciile brigăzii cu destinație Fulger. Au fost chemate două grupe de asalt. Persoana bănuită a opus rezistență ofițerilor Fulger. Avea la sine cuțit și o armă asemănătoare cu o sabie”, a declarat șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari.

Acesta susține că bărbatul a atacat ofițerii de la Fulger care l-au împușcat. A fost transportat la spital, dar a decedat în scurt timp. Celelalte persoane nu au avut de suferit.