Lindsay Lohan, implicată într-un accident

O maşină la volanul căreia se afla actriţa Lindsay Lohan a lovit un căruţ în care se afla un copil, potrivit unor martori ai accidentului, care a avut loc în Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

Potrivit unei surse aflate la faţa locului, Lohan, aflată la volanul unui automobil Maserati, ar fi lovit, miercuri, un căruţ în care se afla un copil. „O femeie care împingea un căruţ în care se afla un copil de doi sau poate trei ani traversa strada. Lindsay a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit căruţul. Impactul nu a fost puternic, dar maşina i-a lovit. Lindsay a tras pe dreapta, s-a oprit pentru două secunde şi apoi a plecat din nou”, a declarat Bryan James, martorul accidentului.

Actriţa în vârstă de 24 de ani neagă faptul că acest accident ar fi avut loc. Totuşi, Bryan James a declarat că este sigur că Lindsay era la volanul maşinii care a lovit căruţul.

Un al doilea martor a confirmat că Lindsay era la volanul maşinii implicate în accident, dar că, probabil, actriţa nu şi-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat deoarece impactul a fost minor.