Liga Campionilor la „Canal 3”?

Din acest an, postul public de televiziune „Moldova 1” ar putea să nu mai transmită meciurile din Liga Campionilor, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Potrivit unor informaţii, Compania „Teleradio Moldova” ar putea pierde contractul în favoarea postului recent lansat „Canal 3”.

„Nu am fost informaţi oficial despre acest lucru. Nu ştim decizia şi sperăm că nu va fi aşa. În acest an a expirat contractul care ne oferea dreptul de a transmite meciurile acestei competiţii intercluburi. Ne-am adresat la UEFA cu solicitarea de a ne prelungi acest contract, dar am aflat că, din acest an, altă companie se ocupă de drepturile de transmitere. Aceasta a triplat preţul contractului, până la 52 de mii de euro, dar noi am făcut o ofertă de 17 mii de euro”, a declarat, miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului de Observatori de la „Teleradio Moldova”, Vitalie Cojocaru, şeful departamentului marketing al instituţiei.

„Nu a fost făcut niciun joc în favoarea concurenţilor noştri. În fiecare săptămână scriam mail-uri şi dădeam telefoane acolo. Am făcut nişte supoziţii reieşind din experienţa anterioară şi nu credeam că nu o să obţinem contractul. Sper să nu greşim. Oricum, Liga Campionilor este mai mult un produs de imagine, dar Campionatul european ne aduce şi bani”, a mai spus Cojocaru.

Potrivit unor surse demne de încredere, cei de la „Canal 3”, post de televiziune care ar fi controlat de prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, au pregătit deja un spot pentru promovarea Ligii Campionilor.

Ziar.jurnal.md

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)