Lidia Bejenaru: „Dl Botgros mă ţine bine”

MUZICĂ POPULARĂ  // „Îmi doresc o nepoţică, poate iepuraşul va face anul acesta o minune”

Soţia maestrului Nicolae Botgros, interpreta de muzică populară, Lidia Bejenaru, spune că este fericită şi răsfăţată, deoarece soţul ei o ţine bine. Dna Lidia primeşte foarte des complimente pentru felul cum arată. „Multă lume mă întreabă ce fac de arăt atât de bine, mă simt flatată că primesc atâtea

complimente.


Frumuseţea mea este de la natură, nu fac nimic deosebit pentru asta. Dl Botgros mă ţine bine, deoarece sănătatea şi frumuseţea unui om depinde de dragostea şi înţelegerea celor apropiaţi şi dragi. Pot spune că nu duc lipsă de aşa ceva şi, la rândul meu, încerc să ofer celor din jur dragoste, căldură, înţelegere”, spune soţia lui Botgros.

Lidia Bejenaru este o femeie, soţie, mamă şi bunică împlinită, însă mai are o mare dorinţă – de a avea o nepoţică. „Îmi doresc o nepoţică, poate iepuraşul va face anul acesta o minune”, spune artista.

Totul se bazează pe omenie

Cântăreaţa de muzică populară crede că cel mai important lucru în viaţă este omenia. „Totul se bazează pe omenie, să fii om este cel mai important lucru, chiar şi în cuplu sunt foarte importante omenia şi înţelegerea”, susţine dna Lidia.

Ţine foarte mult la familia sa, tot ce face este pentru familie şi bunăstarea acesteia: „Tot ce am făcut în viaţă am făcut pentru familie, am făcut-o cu drag şi suflet”. Are şi un hobby, straiele populare, la care ţine cu sfinţenie. Dna Lidia are haine unicat, cu care se poate mândri. „Am haine cusute cu fir preotesc, care, în ziua de astăzi, nu se mai găsesc, haine cusute de mână, haine de mare preţ”, se mândreşte cântăreaţa.

A înregistrat de curând un DVD, „Mai treci frate pe la mine”, care nu se găseşte încă în vânzare, două piese noi ce vor putea fi auzite în curând la toate posturile TV şi Radio.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.