Liderii de la Comrat sar în apărarea lui Rogozin

By Editor Moldova.ORG

Vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, a ținut să le mulțumească liderilor de la Comrat pentru mesajul în care condamnă acțiunile autorităților de la Chișinău și își cer scuze pentru “comportamentul impertinent” al conducerii Republicii Moldova.

“Autorităţile Găgăuziei ortodoxe au prezentat scuze Rusiei pentru comportamentul impertinent al conducerii Republicii Moldova. Vă mulţumesc, prieteni!”, a scris acesta pe contul său de Twitter.

Potrivit site-ului gagauzinfo.md, autoritățile de la Tiraspol au menționat, în cadrul unei declarații, că “pentru Găgăuzia relațiile cu Federația Rusă sunt prioritare, iar Comratul manifestă o atitudine tolerantă față de oficialii altor țări, indiferent de idiologia și naționalitatea acestora”.

Amintim că autoritățile de la Chișinău au reținut mai multe cutii cu “liste cu semnături pentru recunoașterea Transnistriei”, pe care demnitarii ruși ce l-au însoțit la Tiraspol pe vicepremierul Dmitri Rogozin intenționau să le transporte cu avionul la Moscova.

Sursa: diaspora.moldova.org

Category: Politică, Comrat, Dmitri Rogozin, gagauzia, Rusia