„Letopiseţul Independenţei: 20 de ani în 20 de zile”. Campanie la Jurnal FM

Destinul unei ţări se întreţese cu destinele cetăţenilor săi. Şi invers: soarta fiecăruia dintre noi e strâns legată de cea a ţării. Putem glorifica această ţară, dar şi o detesta. O putem urî şi, în egală măsură, o putem iubi până la sacrificiu. Anume de aceea tot ce i se întâmplă ne priveşte la modul cel mai direct şi pe noi.

De 20 de ani încoace, istoria ţării noastre o scriem împreună. Din când în când, însă, trebuie să ne mai şi oprim pentru a face o reconstituire, să revocăm, pas cu pas, evenimentele…   

Din 1 august, postul de radio Jurnal FM desfăşoară campania Letopiseţul independenţei. 20 de ani în 20 de zile. De luni până vineri, pe parcursul unei zile de emisie sunt reflectate evenimentele care s-au produs într-un an concret, unul după altul.

Imediat după ştiri, este difuzat Calendarul în care sunt scoase în relief principalele evenimente ale anului respectiv. Reporterii Jurnal FM, Daniela Oleinic şi Elena Bejenari, în fiecare dimineaţă, în direct la emisiunea „Popcorn show”, vor să afle ce ţin minte chişinăuenii despre anul respectiv. Mai apoi, în emisiunea „Jurnal actual” de la ora 10:15, Vlad Marcoci discută cu personalităţi care s-au remarcat în acel an în diferite domenii de activitate. Pe parcursul zilei, ascultătorii pot afla ce a însemnat cutare sau cutare an pentru interpreţii noştri, dar şi audia melodii care au fost lansate în acea perioadă.

Campania Letopiseţul independenţei. 20 de ani în 20 de zile se va încheia pe 27 august cu o trecere în revistă a celor întâmplate în acest răstimp în Republica Moldova.

Ascultaţi Jurnal FM pe frecvenţa 100.1 MHz în Chişinău, dar şi pe alte frecvenţe în ţară! Până pe 27 august, să răsfoim împreună Letopiseţul Independenţei: 20 de ani în 20 de zile!

Echipa Jurnal FM

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)