Legea Marțială în Ucraina // Cuciurganul, punct de frontieră cu Transnistria, unul dintre cele mai păzite din regiunea Odesa

În regiunea Odesa, Ucraina, vor fi instalate posturi militare după regulamentul anilor 2014–2015. Militarii ucraineni din aceste posturi vor verifica toate automobilele suspecte, transmite comments.ua.

În curând, pe drumurile din Odesa, vor apărea posturi militare. Acestea vor fi instalate la ieșirile din Odesa, pe drumurile strategice, precum drumul spre Kiev, Nikolaev și Cuciurgan – la hotarul cu Transnistria.

Militarii vor verifica, în conformitate cu regulamentul militar, toate mașinile suspecte, de exemplu, microbuzele cu pasageri barbați de vârsta mobilizării, și mașinile cu numele de înmatriculare străine etc.

Polițiștii ucraineni au anunțat că acest din urmă punct va fi o problemă: pe moment, nu se știe dacă trebuie tratați drept mașini străine vehiculele cu plăcuțe din UE în care circulă cetățeni ucraineni sau vor fi verificate doar mașinile cu plăcuțe rusești. Oamenii legii promit să nu verifice autobizele de cursă și maxi-taxiurile.

Militarii vor acționa în baza regulamentului elaborat în 2014–2015.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)