Leancă a împărțit mărțișoare moldovenilor la New York/ FOTO

By Editor

Prim-ministrul Iurie Leancă a împărțit mărțișoare în cadrul unei întâlniri avute cu reprezentanții diasporei moldovenești din New York. Premierul a vorbit moldovenilor despre rezultatele discuțiilor avute cu oficiali înalți ai SUA, precum și despre măsurile luate de Executiv pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și atragerea investițiilor.

Moldovenii din diasporă au abordat subiecte ce țin de crearea locurilor de muncă și dezvoltarea unor noi piețe, de rând cu sporirea oportunităților pentru sectoare tradiționale cum ar fi agricultura, dar a vorbit și despre situația din țara vecină, Ucraina. Totodată, concetățenii noștri l-au felicitat pe Iurie Leancă pentru decizia instituțiilor europene de a anula vizele de călătorie pentru moldoveni.

Întrunirea, care s-a desfășurat în restaurantul cu specific tradițional „Moldova” din New York, prim-ministrul a împărțit tuturor celor prezenți mărțisoare confecționate de copiii cu dizabilități de la Centrul „Cultum”. Întrevederea cu diaspora a încheiat vizita oficială a lui Iurie Leancă în Statele Unite ale Americii.

Știrea Leancă a împărțit mărțișoare moldovenilor la New York/ FOTO a apărut pe Moldova.org.

Sursa: diaspora.moldova.org