Leancă îndeamnă tinerii din diasporă să participe la “Excelenţă Academică pentru Moldova”

logo_mic[1]Prim-ministrul Iurie Leancă încurajează tinerii, într-un spot video, să își depună dosarele de candidatură pentru concursul „Excelenţă Academică pentru Moldova”.

„Sunteţi cei care reprezentaţi Republica Moldova în străinătate, iar rezultatele remarcabile pe care le-aţi obţinut la învăţătură vrem să le facem auzite şi în ţară. Să ştiţi că mă voi uita peste formularele de aplicare şi aş vrea să pot recomanda pe mulţi dintre voi unor companii private din ţară sau unor instituţii publice pentru angajare sau stagiu”, spune Leancă.

Menţionăm că pe 4 ianuarie 2014, la Chișinău, va fi organizată în premieră Gala Studenților Originari din Republica Moldova.

Categoriile pentru care se vor acorda premii sunt: Studentul Anului din SUA și Canada, Studentul Anului din Europa de Vest, Studentul Anului din Europa Centrală și de Est, Studentul Anului din Restul lumii, Studentul Anului din Străinătate.

Condițiile privind depunerea dosarului de candidatură și datele de contact ale organizatorilor proiectului sunt accesibile online, la adresa: www.galastudentilor.md.

Moldova.ORG este partener media al evenimentului.

Sursa: diaspora.moldova.org