Lazăr: „Dacă mai continuă scandalul, o să spun şi eu multe”

Ministrul Economiei şi Comerţului, secretarul general al Partidului Democrat, Valeriu Lazăr, care a fost acuzat de Sergiu Mocanu că ar face parte din schema pusă pe roate de Vlad Plahotniuc, contraatacă. „Dacă nu spun anumite lucruri, nu înseamnă că nu ştiu despre aceşti băieţi care au început scandalul”, a declarat Lazăr în cadrul unei emisiuni televizate de la Prime.

„Dacă mai continuă acest scandal, am să fiu nevoit să spun şi câte ceva. Ştiu foarte multe despre băieţii care au pornit asta. Deocamdată, mă abţin, dar să fie clar pentru toată lumea că, dacă nu spun anumite lucruri, nu înseamnă că nu le ştiu. Le spun acestor băieţi că, dacă începem să răscolim istoria recentă a oamenilor de afaceri din Republica Moldova, repet a tuturor oamenilor de afaceri, atunci e jale”, a spus Valeriu Lazăr care a recunoscut că a activat în Ministerul Securităţii Naţionale şi că este locotenent-colonel în rezervă.

„Să întoarcem pagina”

Acesta a ţinut să precizeze că e vorba de oamenii implicaţi în politică şi cei din afara politicii. „Îi îndemn pe cei care au început scandalul să întoarcem pagina, ca să nu întrebăm cum au făcut primul milion. Eu ştiu cum a apărut primul milion la foarte multă lume şi de aici pot începe neplăcerile pentru ei. Nu e vorba de şantaj, doar aşa o informare”, a ameninţat ministrul.

Al doilea om din PD a mai afirmat că acest scandal trebuie să se termine cât mai repede, iar cei care au de soluţionat litigii economice să o facă în judecată. „Am ajuns să mă întrebe nevasta unde-s banii din aşa-zisa activitate de mafiot”, a punctat Lazăr.

Despre Sergiu Mocanu, ministrul Economiei a spus: „Iartă-l Doamne că nu ştie ce face”. „Explicaţia comportamentului acestuia e foarte simplă. A trecut prin arestul fiilor săi, prin arestul său şi, până la urmă, e un ratat în politică. Omul trebuie să-şi dea seama că este unealta cuiva”, a conchis Valeriu Lazăr.
De menţionat că Lazăr figurează în schema prezentată de politicianul Sergiu Mocanu. (jurnal.md)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău