Lady Gaga: sânii la vedere, machiaj strident şi o cruce la gât!

Lady Gaga nu încetează să şocheze oriunde merge. Cea mai recentă şedinţă foto a vedetei este un exemplu de excentricitate, Gaga purtând o ţinută transparentă pe sub care nu avea lenjerie intimă.
Lady Gaga a realizat o şedinţă foto în Mexic pentru promovarea noului său album, „Born This Way”, ce va fi lansat pe 23 mai, scrie mediafax.ro cu referire la dailymail.co.uk.

Vedeta a ales să poarte o rochie albastră transparentă în partea de sus a corpului pe sub care însă nu a purtat sutien, aşa că sânii ei erau la vedere. Totuşi Gaga şi-a acoperit părţile intime cu bandă adezivă.

Cântăreaţa a apărut şi cu o coafură nouă, ce seamănă cu o perucă de culoare blond deschis, cu bretonul şi câteva şuviţe vopsite în negru. Imaginea artistei a fost completată de ruj roşu aprins, machiaj cu negru şi un colier cu o cruce, ce duce cu gândul la noua sa piesă, „Judas”.

Lady Gaga este cunoscută în întreaga lume pentru stilul excentric pe care îl abordează, atât în muzică, cât şi în vestimentaţie şi afirmaţii. Cântăreaţa a şocat publicul de la începutul campaniei de promovare a piesei „Born this Way”. La gala premiilor Grammy, artista a „eclozat” dintr-un ou uriaş ce a fost transportat pe scenă, unde a interpretat noul ei single.

Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista „Billboard” a desemnat-o „artista anului” în 2010. Totodată, albumul „The Fame Monster” al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)