Lady Gaga, afaceri cu periuţe de dinţi cântătoare

Ca orice artist care se respectă, cântăreaţa americană Lady Gaga trebuia să aibă şi ea o linie de producţie sub celebrul ei nume. Originală, a început să deseneze schiţele pentru o linie de periuţe de dinţi cântătoare, pe care intenţionează să le lanseze pe piaţă în viitorul apropiat.

Se pare că „geniala” idee i-a venit după o noapte agitată în care a consumat mult alcool cu iubitul ei, Taylor Kinney. „Taylor a vrut să îi facă o farsă: reda cântecele ei la un volum foarte ridicat, exact în momentul în care ea se spăla pe dinţi”, a declarat o sursă. „Acum, ea pare convinsă de faptul că o periuţă de dinţi cântătoare din colecţia Gaga ar fi un produs care s-ar vinde foarte bine. Intenţionează să meargă şi mai departe cu această idee: s-a gândit să lanseze şi un tirbuşon cântător”, a adăugat aceeaşi sursă.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. A fost numită artista anului 2010 şi a figurat în topul „Forbes” pe poziţia a şaptea în lista anuală a celor mai influente femei din lume.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)