La Mulţi Ani, maestre Botgros!

Ieri, marele artist Nicolae Botgros a sărbătorit frumoasa vârstă de 57 de ani. De ziua sa, maestrul a muncit alături de „Lăutarii”
„Le doresc sănătate tuturor”
„La ora 11.00, am început repetiţiile cu băieţii, iar pe la 13.00, ne-am adunat la Palatul Naţional să sărbătorim. Au venit toţi prietenii şi am petrecut frumos, aşa cum face toată lumea. Ziua mea este o sărbătoare a tuturor românilor. De dimineaţă, am primit apeluri din România. De ziua mea, îmi doresc ceea ce le doresc tuturor, multă sănătate. Dacă nu avem sănătate, nu putem vorbi despre nimic.
În cele 14 zile, cât m-am aflat în spital, mi-am dat seama că atunci când medicii îţi interzic anumite lucruri, nu poţi realiza nimic. Trebuie să avem grijă de sănătate. Urez tuturor sănătate, chiar şi  duşmanilor. Iar prietenii mei să se bucure de ceea ce realizăm  împreună”, ne-a declarat maestrul Botgros.
Fiul său Cornel şi nora sa Adriana ne-au mărturisit că încă nu s-au decis ce cadou îi vor dărui: „Este foarte greu să cumperi un cadou pentru o persoană cu nume mare, aşa cum este maestrul Botgros. Am văzut o figurină în formă de vioară, cred că ne vom opri la ea”.
Nicolae Botgros a dus faima „Lăutarilor” nu doar peste ţări, ci şi peste ani. În 2002, maestrul a fost declarat dirijorul celei mai bune orchestre de muzică populară din întreg arealul românesc.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)