La Ciocana, de la Mariana, nu cumpărați marijuana

De la Mariana probabil nu s-a putut cumpăra marijuană, așa cum se spune în una din piesele formației „Gândul Mâței”, pe când unui tânăr de 22 de ani din Chişinău i s-au adresat mai mulţi consumatori de droguri.

A auzit că cineva sună la uşă şi, cu gândul că a mai venit un „client”, s-a îndreptat spre ea. Tânărul cu mintea aburită s-a uimit când a văzut în pragul apartamentului câteva persoane îmbrăcate în uniformă. În dormitor, oamenii legii au descoperit câteva sacoşe de hârtie cu substanţe narcotice de culoare verde.

Masa vegetală era bine ambalată şi pusă în sertarul dulapului cu haine. Apoi, tânărul i-a condus pe poliţişti în bucătărie, unde, pe masă, le-a arătat un pacheţel cu marijuana şi o butelie de plastic. „La ce o folosiți?”, s-au interesat oamenii legii. „Fumez prin ea”, a explicat tânărul cu cătușele pe mâini.

Persoana reţinută a recunoscut că a fumat ultima dată cu puțin timp înainte ca polițiștii să bată la ușa lui. Bănuitul ar fi putut câştiga peste 10 mii de lei, dacă ar fi reuşit să realizeze pe piaţa neagră drogurile care au fost depistate la el acasă. Tipul mai avea în păstrare şi pastile care, conform rezultatelor expertizei, conţineau stupefiante. Tânărul riscă până la patru ani privaţiune de libertate.

The following two tabs change content below.