La care bărbaţi visează în secret femeile

RELAŢII // Doamnele preferă un partener de viaţă cu câteva mici defecte, în defavoarea unui bărbat „perfect”

Bărbaţii cu barbă de o zi şi tocilarii se află în fruntea topului 10 al fanteziilor feminine, potrivit unui sondaj realizat în Marea Britanie, informează mirror.co.uk. Deşi multe femei declară că un bărbat uşor nebărbierit are un aspect neîngrijit şi că nu oferă o atingere prea plăcută, acest look masculin este considerat atrăgător pentru 40% dintre femei.
Pe locul al doilea în topul 10 al fanteziilor feminine s-a clasat look-ul de tocilar, dovedind astfel că femeile apreciază bărbaţii cu aptitudini tehnice şi care cunosc detalii despre nenumărate lucruri.

Bărbaţii cu un tors păros au ocupat poziţia a treia, iar pe locul următor s-au situat bărbaţii pasionaţi de lectură. Locul al cincilea a revenit bărbaţilor care plâng în timpul unui film dramatic, iar poziţia a şasea a fost ocupată de bărbaţii care obişnuiesc să cânte versurile melodiei pe care dansează.

Bărbaţi blânzi

Locul al şaptelea a fost ocupat de bărbaţii cu părul grizonat, iar poziţia următoare a revenit bărbaţilor transpiraţi după o şedinţă de sport. Locul al nouălea a revenit bărbaţilor care poartă ochelari, iar cei care sunt pasionaţi de sport încheie Topul 10 al tipologiilor masculine la care femeile visează în secret.

Sondajul a fost efectuat pe un eşantion alcătuit din 2.500 de femei din Marea Britanie şi a relevat faptul că 91% dintre participante preferă un partener de viaţă cu câteva mici defecte, în defavoarea unui bărbat „perfect”.

Totodată, peste 50% dintre participantele la acest sondaj online au mărturisit că preferă bărbaţii blânzi şi care adoră să fie îmbrăţişaţi şi mângâiaţi, în defavoarea celor bronzaţi şi musculoşi. Autorii sondajului consideră că aceste preferinţe sunt „secrete”, deoarece multe femei nu sunt dispuse niciodată să denumească tipul de bărbat care face obiectul fanteziilor lor.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)