La 80 de ani, mire şi mireasă

Asta da dragoste la prima vedere. A văzut-o mergând pe stradă, s-a apropiat de ea, i-a cerut numărul de telefon şi iată că în seara aceleiaşi zile Zinaida Miroşchin, 79 de ani, din Basarabeasca l-a avut ca oaspete pe Ion Chişloc. „Vreau să-ţi spun ceva. Vrei să fii soţia mea”, a întrebat-o bătrânul de 80 de ani pe Zinaida. Femeia a zâmbit, s-a gândit puţin, clipe care i s-au părut deosebit de lungi pentru Ion şi, la final, i-a spus „Da”.

Deşi şi-au oficiat căsnicia, Zinaida şi Ion încă nu dorm în acelaşi pat. „Zinaida este încă mireasa mea. Vom locui împreună doar după ce ne vom cununa în biserică”, a menţionat Ion.

Mirele şi-a făcut şi planurile de viitor. A hotărât că după ce vor fi soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu, Zinaida va locui la el acasă. „Pentru început, va sta la mine, apoi vom vedea”, a mai adăugat bărbatul.

Nu i-a adus flori la picioare, nu i-a făcut cadouri pompoase, nu a răsfăţat-o cu dezmierdări sau complimente şi aici apare întrebarea: „Cum a reuşit oare Ion să-i fure inima Zinaidei?”. „Simplu. E un bărbat adevărat. Apreciez foarte mult curajul său, are simţul umorului şi mă face adesea să râd”, ne-a povestit Zinaida.

Ion şi Zinaida sunt la a treia căsătorie. Sunt fericiţi pentru că nu se mai simt singuratici. Acum Ion o are aproape pe Zina, iar Zina îl are aproape pe Ion.

S.P.

 

The following two tabs change content below.