La 8 ani, mănâncă, se joacă şi doarme cu şase cobre

 

Micuţa Kajol Khan a fost muşcată de trei ori, fiind salvată de la moarte cu un leac secret. Incredibil, dar adevărat! O fetiţă din India, în vârstă de 8 ani, este nedespărţită de şase cobre, care sunt „jucăriile” ei preferate. Mănâncă, se joacă şi chiar doarme cu şerpii veninoşi.

Micuţa Kajol Khan din satul Ghatampur (India), pare la prima vedere o fetiţă ca oricare. Numai că are o pasiune mortală: cobrele regale! Veninul unui astfel de şarpe poate ucide 40 de persoane adulte. Cât este ziua de lungă, Kajol se joacă fericită cu şase cobre, pe care le ţine încolăcite pe trupul său firav. Când iese pe stradă, toţi sătenii fug din calea lor.

Fetiţa iubeşte cobrele la nebunie şi nu se desparte de acestea nici la masă, nici când doarme. Au muşcat-o de trei ori, de stomac, de obraz şi, recent, de braţ, dar nu s-a supărat. „Eu sunt vinovată că le necăjesc. Nu vor să-mi facă rău”, spune micuţa. I-a fost foarte rău după muşcături, a fost salvată de tatăl său, care este vânător de reptile. El i-a administrat un leac strict secret dintr-o plantă. Mama fetei este foarte supărată din cauza pasiunii ei. Kajol neglijează învăţătura, ba chiar a fost exmatriculată, deoarece s-a dus cu o cobră la şcoală. Femeia se teme că nu-şi va găsi un soţ care să o accepte cu şerpi.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)