La 56 de ani, se mărită pentru a noua oară

Deşi are la activ opt divorţuri, Pat Higgins, din oraşelul britanic Longbenton, tot nu s-a lecuit de iubit. Femeia este de părere că a dat, în sfârşit, peste partenerul de viaţă ideal, un bărbat cu 32 de ani mai tânăr, cu care şi-a propus să se mărite în 2012.

Britanica în vârstă de 56 de ani a spulberat recordul de mariaje, stabilit cu ceva vreme în urmă de renumita actriţă Liz Taylor. Spre deosebire de vedeta hollywoodiană, care are la activ opt mariaje cu şapte bărbaţi diferiţi, Pat Higgins, din oraşelul Longbenton, se poate lăuda că a trecut deja pe la altar de opt ori.

Mai mult, femeia se pregăteşte ca anul viitor să facă din nou pasul acesta după ce a dat peste Mark Sanderson, un vânzător cu 32 de ani mai tânăr. Cei doi s-au logodit în septembrie anul trecut, la doar zece luni după ce se cunoscuseră, şi plănuiesc să se căsătorească în 2012.

„Lumea spune că sunt o devoratoare de bărbaţi, dar nu este aşa. Pur şi simplu, îmi doresc să am alături un bărbat care să mă iubească şi care să se poarte frumos cu mine”, a explicat Pat care, în prezent, studiază sociologia la distanţă. „Familia mea se bucură pentru mine, lucru pe care, însă, nu îl pot spune şi despre rudele lui Mark”.