L-a sculptat pe Michael scoţându-şi copilul pe geam

Cântăreţul american Michael Jackson a rămas în memoria oamenilor nu doar graţie meritelor sale profesionale. Lumea şi-l aminteşte pe marele star, care a murit în urma unei doze de Propofol administrate de medicul său personal, Conrad Murray, şi din cauza excentricităţilor sale.

Din acest motiv, o artistă suedeză, Maria Von Kohler, a decis să transforme în artă un incident al cărui protagonist a fost regele pop, în 2002, când şi-a scos fiul pe fereastră pentru a-l arăta fanilor. Un studio de înregistrări din Londra a fost ales pentru a expune sculptura cu pricina pe faţada sa. Chiar dacă opera de artă a fost numită „Madonna and Child”, sculptura înfăţişează în detaliu scena cu Michael Jackson şi fiul lui.

În 2002, la Berlin, regretatul megastar l-a scos în mod extrem de periculos pe fereastra hotelului pe băieţelul lui, Prince Michael II, pentru a-l arăta fanilor adunaţi în faţa clădirii. Opera de artă nu a fost deloc bine primită de fanii lui Michael, care cer, pe internet, retragerea acesteia, considerând că sculptura întinează memoria Regelui Pop.