L-a sculptat pe Michael scoţându-şi copilul pe geam

Cântăreţul american Michael Jackson a rămas în memoria oamenilor nu doar graţie meritelor sale profesionale. Lumea şi-l aminteşte pe marele star, care a murit în urma unei doze de Propofol administrate de medicul său personal, Conrad Murray, şi din cauza excentricităţilor sale.

Din acest motiv, o artistă suedeză, Maria Von Kohler, a decis să transforme în artă un incident al cărui protagonist a fost regele pop, în 2002, când şi-a scos fiul pe fereastră pentru a-l arăta fanilor. Un studio de înregistrări din Londra a fost ales pentru a expune sculptura cu pricina pe faţada sa. Chiar dacă opera de artă a fost numită „Madonna and Child”, sculptura înfăţişează în detaliu scena cu Michael Jackson şi fiul lui.

În 2002, la Berlin, regretatul megastar l-a scos în mod extrem de periculos pe fereastra hotelului pe băieţelul lui, Prince Michael II, pentru a-l arăta fanilor adunaţi în faţa clădirii. Opera de artă nu a fost deloc bine primită de fanii lui Michael, care cer, pe internet, retragerea acesteia, considerând că sculptura întinează memoria Regelui Pop.

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)