Kylie Minogue vrea o donatoare de ovule

Cântăreaţa Kylie Minogue a declarat că se gândeşte să apeleze la o donatoare de ovule pentru a avea un copil deoarece se teme că lupta ei cu cancerul mamar ar putea să o priveze de visul de a deveni mamă, notează dailymail.co.uk.

Kylie Minogue, în vârstă de 42 de ani, diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu cinci ani, a declarat că îl priveşte de fiecare dată cu „nostalgie” pe nepotul ei Ethan, fiul lui Dannii Minogue. Vorbind despre încercările ei de a avea un copil, cântăreaţa a declarat: „Am analizat mai multe opţiuni. Nu ştiu încă dacă voi apela la vreuna dintre aceste soluţii, dar simt nevoia de a analiza aceste drumuri potenţiale care ar putea să conducă spre întemeierea unei familii. Acum se pot face lucruri incredibile, mai ales în America”, a declarat Kylie.

Chiar dacă nu va deveni mămică, artista australiană a declarat că este „mulţumită” cu viaţa ei şi, în prezent, simte că se apropie tot mai mult de vârful carierei sale.

În timpul turneului mondial „Showgirl” din 2005, cântăreaţa australiană a fost diagnosticată cu cancer mamar şi a fost nevoită să anuleze restul reprezentaţiilor programate pentru a începe imediat şedinţele de chimioterapie.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău