Krasnoselski îi taie elanul lui Dodon: „Chiar dacă preşedintele RM se prezintă drept politician prorus, la Moscova nimeni nu intenţionează să îi dea Transnistria”

„Igor Dodon înţelege că recunoaşterea Transnistriei este iminentă, dar nu are curajul să se hotărască”, a subliniat Vadim Krasnoselski. Chiar dacă preşedintele Moldovei, Igor Dodon, se prezintă drept politician filorus, la Moscova nimeni nu intenţionează să i-o dea”, a declarat Krassnoselski în cadrul unei emisiuni TV, scrie novostipmr.ru.

„Suntem un stat realizat şi avem toate temeiurile pentru recunoaştere. Cred că preşedintele Moldovei înţelege că recunoaşterea Transnistriei este iminentă, dar nu are curajul să se hotărască. Îl înţeleg ca politician”, a spus Vadim Krasnoselski.

Pretinsul preşedinte al Transnistriei a subliniat că în stânga Nistrului trăiesc 220.000 de cetăţeni ai Rusiei, precum şi sute de mii de compatrioţi. „Ca preşedinte al Transnistriei reprezint aceşti cetăţeni. Cum pot fi cedaţi cetăţenii Rusiei? După cum spune un politician cunoscut, în curând, hotarele vor fi stabilite nu în funcţie de indicele teritorial, ci de numărul cetăţenilor care deţin paşaportul unui anumit stat”, a subliniat Krasnoselski.