KIEV: Reporter rănit de o grenadă în timpul unei transmisiuni în direct

Un jurnalist a fost rănit chiar în timpul transmisiunii în direct al unui reportaj din timpul manifestațiilor care au loc la Kiev. O grenadă aruncată a explodat lângă reporterul postului rusesc RenTV. În urma incidentului, jurnalistul a suferit fractură deschisă la picior. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale de la voluntarii care se aflau la faţa locului.

1532068_10152154856028630_1990095955_nNoaptea trecută două persoane au decedat în urma altercațiilor cu forțele de forţe.

Potrivit censor.net.ua, prima victimă a decedat, în spital, după ce a căzut de la 13 metri de pe o coloană a stadionului “Dinamo” din Kiev, în timpul luptelor de stradă. În acelaşi timp, sursa menţionează că tânărul ar fi fost aruncat de la înălţime de către angenţii forţelor speciale Bercut. Informaţia despre moartea acestuia a fost confirmată de către activiştii Euromaidanului.

Cel de-al doilea tânăr a murit pe strada Mikhail Grushevskii. Espreso.TV scrie că acesta ar fi decedat din cauza rănilor provocate de patru gloanţe.

La ora actuală a fost identificat unul dintre cei doi tineri care a decedat ieri la Kiev. Potrivit presei ucrainene, este vorba despre Serghei Nigoian, în vârstă de 20 de ani. Acesta era originar din Armenia şi a venit la proteste din orașul Dnepropetrovsk.

Jc.md aminteşte că, protestele din capitala Ucrainei au început duminică noaptea. Manifestaţiile au izbucnit după ce, săptămâna trecută, a fost adoptată legea care interzice amplasarea neautorizată a corturilor în spaţiul public.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)