Ken va încerca să o recucerească pe BarbiePăpuşa Ken, considerată o versiune masculină a lui Barbie, va împlini în acest an 50 de ani şi intenţionează să o recucerească pe celebra lui parteneră blondă, a anunţat joi cel mai mare producător de jucării din lume, compania „Mattel”, informează Mediafax.

Anunţul a fost făcut cu ocazia inaugurării Salonului internaţional de jucării, organizat în acest an în oraşul german Nürnberg. Începând din 1961, păpuşile Ken au fost comercializate de compania „Mattel” în diverse ţinute, variind de la costumul clasic de culoare închisă la slipul de baie roşu şi pantalonii disco din anii ’80, chipul păpuşii nu a îmbătrânit deloc în această jumătate de secol.

Potrivit biografiei oficiale, Ken, în ciuda imaginii sale de „ginere ideal”, nu s-a căsătorit niciodată cu Barbie, în vârstă de 52 de ani, aceasta purtând rochii de mireasă „doar pentru a le face pe plac prietenilor ei care sunt croitori”.

Potrivit spiritului din epocă, cele două personaje s-au „despărţit” în 2004, optând pentru o viaţă de celibatar. Ca o marcă a vremurilor prezente, cu ajutorul unui profil pe Facebook şi al unui cont pe Twitter, Ken va porni în 2011 într-o nouă aventură, cu scopul de a o recuceri pe Barbie.

Salonul internaţional de jucării de la Nürnberg, rezervat exclusiv profesioniştilor, este cel mai mare eveniment din lume din domeniul jucăriilor şi va fi deschis până marţi.

The following two tabs change content below.