Kate Winslet se mută la Londra cu fostul soţ!

Se împacă actriţa cu regizorul Sam Mendes? Posibilitatea n-ar trebui exclusă. Însă motivul pentru care Kate şi Sam vor locui împreună este un film. El va regiza următoarea peliculă James Bond, cartierul general al echipei urmând să fie, ca de obicei, la studiourile de film „Pinewood” de la Londra.

Iar Kate nu vrea ca Joe (7), fiul său şi al regizorului, şi Mia (10), fiica ei dintr-o căsnicie anterioară, să fie lipsiţi prea mult de prezenţa lui Sam. Copiii locuiesc în prezent cu ea, în New York. „Ne vom muta cu toţii în Anglia. Pentru el, acest film este un angajament extrem de important şi nu mi se pare corect să-l constrâng să alerge între New York şi Londra. I-ar fi imposibil”, a declarat Winslet.

Gestul pe care îl face vedeta din Revolutionary Road dovedeşte că prietenia dintre ea şi fostul soţ este reală. Proiectul James Bond (tot cu Daniel Craig în rolul principal) se va realiza cândva în a doua parte a anului viitor. Kate nu va avea niciun rol în acest film. Dar asta nu înseamnă că (după divorţ) nu va mai lucra cu fostul soţ. „Suntem prieteni foarte buni şi ne respectăm. Da, mă văd lucrând din nou cu Sam. Dar trebuie să-l întrebaţi şi pe el ce părere are despre asta”.