Jurnal TVerde!

Acum oraşul, după care poate toată ţara

L-au deszăpezit şi acum vor să-l facă mai verde. Pentru a înverzi Chişinăul şi pentru a îmbunătăţi aspectul ecologic al oraşului, Jurnal TV lansează campania Jurnal TVerde. Începând cu 17 aprilie, când în toată lumea se sărbătoreşte ziua internaţională a ecologiei, echipa Jurnal TV susţinută de autorităţile publice locale porneşte procesul de înverzire a capitalei. Sunt invitaţi toţi doritorii.

Parcul Valea Trandafirilor este primul loc unde îşi vor da întâlnire toţi cei care vor să contribuie la înverzirea capitalei. Cu hârleţe în dinţi, cu mănuşi pe mâini şi căldări cu apă, echipa Jurnal TV îşi pune drept scop să planteze sâmbătă 300 de puieţi oferiţi de primărie. Şi, dat fiind faptul că oraşul Chişinău nu se prea poate mândri cu parcuri curate, nu vor lipsi şi sacoşele pentru gunoi, salubrizarea locului este un alt lucru pe care planifică să-l facă voluntarii. Ca să ai parte de un oraş mai verde şi să respiri un aer mai curat, faci orice!

Fiecare doritor, pe lângă faptul că va avea posibilitatea să planteze un copac, va putea să imortalizeze acest moment important din viaţa sa. Lângă puieţi vor fi instalate plăcuţe pe care va fi scris ce copac este, când a fost sădit şi, cel mai important, pe ea va mai fi indicat numele celui care l-a plantat. Cei care nu vor reuşi să vină sâmbătă în Parcul Valea Trandafirilor nu trebuie să se întristeze. Campania Jurnal TVerde este de lungă durată şi se va desfăşura în fiecare sâmbătă pe parcursul a patru săptămâni.

Spor la muncă, împreună cu JurnalTV!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)