Jurnal TV vă invită la Cireşarul copiilor, cel mai mare picnic de familie, organizat pe 1 iunie la Grădina Botanică

Jurnal TV vă invită la Cireşarul copiilor - cel mai mare picnic de familie, organizat pe 1 iunie la Grădina Botanică

Jurnal TV invită toată lumea la Cireşarul Copiilor, cel mai mare picnic de familie. Acesta va fi organizat pe 1 iunie, începând cu ora 11:00, la Grădina Botanică. Vă aşteaptă distracţii pentru copii, muzică pentru întreaga familie, un târg al celor mai proaspete fructe de sezon (căpşuni, cireşe), plante aromate, ceaiuri de ierburi şi fructe uscate. Totodată, meşteri populari din toată ţara îşi vor expune creaţiile.

În cadrul picnicului va avea loc şi finala concursului LALA BOOM. Pe scenă vor evolua cei mai talentaţi copii şi tineri. Artiştii autohtoni vor prezenta un concert excepţional în cadrul căruia vor interpreta cântece dedicate zilei copilului.

Pe tot parcursul zilei, vizitatorii vor putea admira numere artistice cu clovni, acrobaţi, show de cai şi de câini, un laborator al distracţiilor creative, un show cu bule gigantice de săpun, dar şi spectacole ale teatrelor pentru copii.

În cadrul picnicului va fi amenajată o mini ZOO Zonă. În cadrul acesteia va fi organizată şi o expoziţie a hulubilor de rasă, iar copiii vor putea face plimbări cu poneii. Cei mai activi copii se vor putea distra la caruseluri şi trambuline.

Pentru gurmanzi vor fi amenajate zone alimentare, în care se vor vinde cele mai delicioase bucate. Toţi participanţii vor avea ocazia de a participa la concursuri cu premii de valoare (biciclete, lăzi de fructe, ş.a.) Biletele pot fi procurate pe iticket.md. Preţul unui bilet este de 90 de lei (dacă este procurat în prealabil). În ziua evenimentului, preţul de intrare va fi de 130 de lei. Toţi copii de până la 7 ani intră GRATIS.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)