Jurnal TV urcă în topul preferinţelor telespectatorilor!

Al doilea weekend consecutiv, postul nostru de televiziune a înregistrat o audienţă-record. Un rol important în acest sens îl joacă cele două campanii lansate de Jurnal Trust Media – „Jurnal TVrea preşedinte” şi „Jurnal TV îţi face curte” –, care au priză la telespectatori.

Jurnal TV a devenit unul din cele mai îndrăgite posturi TV din republică. Acest fapt este demonstrat de rezultatele prezentate de Compania de audienţă „AGB Moldova”. Sondajul arată că pe 31 iulie, postul nostru de televiziune a înregistrat o cotă de 1,8 la sută, pe 30 iulie – 1,28 la sută, iar pe 1 august – 1,49 la sută, fiind primul în topul televiziunilor de nişă. În mare parte, creşterea audienţei se datorează celor două campanii, lansate de Jurnal Trust Media, care ne permit să fim mai aproape de oameni şi de problemele acestora.

Campania „Jurnal TVrea Preşedinte” a fost lansată pe 28 iulie şi are drept scop de a pune în prim-plan cetăţeanul de rând. Toţi cei care vin la cortul Jurnal TV din faţa Poştei Moldovei au posibilitatea să spună ce aşteaptă de la viitorul conducător al RM. Totodată, ei îşi pot face o poză de preşedinte.

În cadrul campaniei „Jurnal TV îţi face curte”, locuitorii din municipiul Chişinău vorbesc despre problemele cu care se confruntă în curtea blocurilor, iar reporterii postului nostru de televiziune le ajută să identifice factorii de decizie de care depinde soluţionarea acestora.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)