Jurnal TV – primul în top pe iPhone

Jurnal TV este primul în topul Free Iphone News Aplications. Până la 7 decembrie, aplicaţia a fost descărcată de 1152 de ori.

50% din descărcări au fost înregistrate în Republica Moldova, 17% în Statele Unite, 7% în România, iar restul în ţări ca Franţa, Rusia, Canada sau Italia.

Cele mai multe descărcări au fost realizate la 28 noiembrie, când în Republica Moldova se desfăşurau alegeri parlamentare anticipate.

La aproximativ o lună de când a fost creată aplicaţia „Jurnal TV” pentru iPhone şi iPod touch, Jurnal TV a reuşit să ajungă pe primul loc în topul aplicaţiilor gratuite la secţiunea „Ştiri”. Amintim că topul este format la nivel global. Jurnal TV a întrecut posturi internaţionale de televiziune precum BBC, CNN şi Discovery. Aplicaţia creată de Sergiu Mereuţă şi Dragoş Zavadschi este disponibilă din 5 noiembrie şi poate fi descărcată gratuit de pe site-ul itunes.apple.com.

Este suficient să fii conectat la internet şi aplicaţia îţi oferă acces la toate ştirile postate pe site-ul Jurnal TV. În prezent, pot fi vizualizate doar materialele video postate pe site, dar creatorii aplicaţiei promit că în curând va fi posibilă vizionarea în direct a ştirilor. Pe site-ul Jurnal TV, zilnic, sunt postate peste 150 de ştiri, emisiuni informative, de divertisment, talk show-uri, iar de pe 5 noiembrie, le ai pe toate în telefonul tău. (jurnal.md)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău