Jurnal TV – 101 motive ca să fim alături!

Fidelitatea se premiază! Acum, telespectatorii Jurnal TV au un motiv în plus să urmărească postul nostru de televiziune. Dăm startul premiilor! Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunile noastre şi să fiţi atenţi când va fi afişată pe ecran parola zilei!

Înscrierea la concursul „Jurnal TV – 101 motive ca să fim alături” este foarte simplă. Trebuie doar să vizionaţi Jurnal TV, să memorizaţi parola zilei, să sunaţi la 859 000 şi să vă înregistraţi. Atenţie, pentru a vă înscrie la concurs, datele de contact trebuie să fie menţionate în următoarea ordine: nume / prenume / parola zilei / numărul de telefon.

Parola zilei este un cuvânt care va fi modificat zilnic. Fiţi atenţi, urmăriţi emisiunile şi serialele noastre şi aveţi şansa să câştigaţi zilnic câte 10 000 de lei! Premiul mare este o sută de mii de lei. Câştigătorul va fi desemnat în fiecare seară după jurnalul orei 20.00 prin tragere la sorţi.

Primul câştigător!

 

Pentru Ludmila Basistîi, iepuraşul a venit mai devreme anul acesta! Este prima câştigătoare a concursului „Jurnal TV – 101 motive ca să fim alături!” care a luat start ieri. A urmărit cu atenţie postul nostru, a memorizat parola şi s-a înscris în concurs.

Ca rezultat, prin tragere la sorţi s-a ales cu 10 00 de lei.

Ludmila spune că a aflat despre concurs de la Jurnal TV, deoarece este o fană fidelă a postului nostru. Tânăra spune că ştie deja cum va cheltui banii câştigaţi.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)