JURNAL Trust Media te invită la cireșe!

Copii, părinți, bunici, vă așteptăm pe 1 iunie la Grădina Botanică din Chișinău!

Devine deja o tradiție ca în fiecare an de 1 iunie Jurnal Trust Media să aștepte lumea, de la mic la mare, la Festivalul „Cireșarul copiilor”. În acest an, evenimentul va avea loc la Grădina Botanică din capitală între ora 11.00 şi 18.00. Pe parcursul acţiunii vor fi organizate activități gratuite pentru orice vârstă; ateliere de creație, expoziție de insecte și fluturi, zonă de lectură, laborator de experimente științifice, zonă de răsfăț pentru fetițe, oră de fitness, târg de produse handmade pentru copii, spectacol de păpuși, clovni, dansuri distractive, jocuri cu mascote și multe alte distracții care îi vor purta pe cei prezenți într-o lume de vis a copilăriei.

Evenimentul va fi moderat de bunica Dora împreună cu nepoțica ei Jana. Ele vor fi în scenă și pe teritoriu alături de prezentatorii JurnalTV, JurnalFM și ziariștii de la JURNAL de Chișinău.

Plimbări cu balonul de aer cald

Pentru desfăşurarea evenimentului a fost aleasă Grădina Botanică deoarece este un loc minunat în natură, care le va permite vizitatorilor să vină cu o păturică și să se bucure de începutul verii, de vegetaţia luxuriantă a parcului şi de oamenii frumoși din jur, de copiii talentați care vor fi la eveniment.

În acest an organizatorii festivalului și-au propus să aducă la Grădina Botanică tot ce este interesant pentru copii, și anume – plimbări cu ponei, o zonă de lectură unde copiii vor putea citi, iar părinții, dacă vor dori, vor putea să le cumpere cărți bune, o zonă de sport, unde copiii alături de profesorii de la școala de șah vor putea juca partide de șah, o zonă de trambuline, carusel.

Pe parcursul festivalului vizitatorii vor putea participa la o oră de fitness organizată de un antrenor în aer liber.

Dacă până la ora 16.00 pe scenă vor evolua mici talente, în următoarele două ore locul va fi luat de vedetele autohtone care vor cânta în duet cu odraslele lor, dar și cu alți copii talentați.

Nu veți avea timp să vă plictisiți! În timpul desfășurării festivalului vor fi organizate concursuri cu premii deosebite pentru părinți, bunici, copii. Iar cireașa de pe tort va fi spre finalul zilei. Aceasta se va încheia cu o plimbare cu balonul de aer cald pentru două familii, care vor fi selectate după organizarea unei tombole  pentru toți cei prezenți la eveniment.

Și alți participanți la eveniment vor avea posibilitatea pe parcursul zilei să urce cu balonul cu aer cald la înălțime. La fiecare oră se vor face extrageri de bilete, care vor permite câștigătorului să se ridice cu balonul până la o înălțime anumită.

Menționăm că toate atelierele de creație vor fi gratuite pentru toți participanții, unde copiii vor putea picta, modela, crea, dansa.

Tot în scenă va fi prezentat un spectacol de păpuși „38 de papagali”, adus de actorii de la Teatrul „A.P. Cehov”.

Centrul tinerilor naturaliști va veni cu un master clas pentru cei care doresc să creeze compoziții din flori vii. Tot ei vor avea o expoziție de animăluțe.

 Modeling la 3-4 ani

Anul acesta a fost pus accentul pe ceea ce le putem oferi gratuit participanților. Acesta este și punctul care trebuie să-i atragă pe cei care-și doresc să petreacă o zi de început minunat de vară în familie, alături de zâmbetele frumoase și molipsitoare ale copiilor”, ne-a spus moderatoarea emisiunii „Jurnalul copiilor”, Lilia Iațco.

Potrivit ei, programul artistic este unul colorat pentru că pe scenă vor ieși mulți copii talentați care vor cânta, dansa și jongla. „Apropo, pe scenă vor ieși și niște pici de vreo 3-4 ani, care vor defila în fața mulțimii adunate”, ne-a spus Lilia Iațco.

Menționăm că majoritatea copiilor care vor ieși pe scenă sunt copii talentați care au participat pe parcursul unui întreg la emisiunea „Jurnalul copiilor” de la JurnalTV.

Evenimentul se va desfășura între ora 11.00 şi 18.00. Intrarea pentru copiii de până la şapte ani va fi gratuită. Dacă veți cumpăra un bilet înainte de eveniment, acesta vă va costa 90 de lei, iar dacă-l veți lua în ziua evenimentului, veți scoate din buzunar 130 de lei.

Veniți să vă bucurați împreună cu JURNAL TRUST MEDIA de cireșe, timp frumos și aer curat!

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)