JURNAL Trust Media te invită la cireșe!

Copii, părinți, bunici, vă așteptăm pe 1 iunie la Grădina Botanică din Chișinău!
JURNAL TV organizează al doilea an Festivalul „Cireșarul copiilor”. Evenimentul va avea loc de Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, la Grădina Botanică din Chișinău. Genericul actualei ediții este „La bunica Dora, la cireșe!”. Porțile Grădinii Botanice sunt deschise pentru toată familia. Nu vor lipsi dulciurile, înghețata și, evident, mult așteptatele cireșe!

Evenimentul va fi moderat de bunica Dora împreună cu nepoțica ei, Jana. Ele vor fi pe scenă și printre invitați alături de prezentatorii JurnalTV și JurnalFM. Pe parcursul acţiunii vor fi organizate activități GRATUITE pentru orice vârstă: ateliere de creație, expoziție de fluturi, zonă de lectură, laborator de experimente științifice, zonă de răsfăț pentru fetițe, oră de fitness, târg de produse hand-made pentru copii, spectacol de păpuși, clovni, dansuri distractive, jocuri cu mascote și multe alte distracții care îi vor duce pe cei prezenți într-o lume de vis a copilăriei.

Dacă alegeți să petreceți ziua de 1 iunie alături de Jurnal TV, veți avea parte de priveliști uluitoare. Pe tot parcursul zilei, toți cei care nu suferă de acrofobie (frică de înălțime), vor călători cu balonul de aer cald.

Pe parcursul unei zile, spaţiul dedicat festivalului va aștepta copii de toate vârstele. Sunt pregătite multe surprize, distracții și momente de neuitat absolut GRATUIT sau, mai bine zis, contra zâmbete și voie bună. Multe ateliere de creație vor aștepta copiii dornici să deseneze, să modeleze, să decupeze și să participe la jocuri distractive.

Multe ateliere de creație

Timp de o zi, angajații Centrului Municipal al Tinerilor Naturaliști vor oferi gratuit lecții de aranjamente florale. Aici, copiii vor învăța să facă compoziții din flori adevărate. Echipa va veni însoţită de animăluțe pufoase, urecheate, mai mari și mai mici, cu care se vor împrieteni oaspeții.

Sunt pregătite multe surprize, distracții și momente de neuitat absolut GRATUIT sau, mai bine zis, contra zâmbete și voie bună. Multe ateliere de creație vor aștepta copiii dornici să deseneze, să modeleze, să decupeze și să participe la jocuri distractive. 

Prieteni noi așteaptă să-și facă și Alex Pușca. Tânărul deține o colecție impresionantă de fluturi, insecte și gândaci pe care îi crește de unul singur. Acesta o va prezenta copiilor.
Centrul Educațional „Ingenium” a pregătit activități doar pe placul celor mai mici vizitatori ai festivalului: dansuri și multă mișcare, artă și creație, jucării, perne moi, cărți, caiete, plastilină și multe creioane colorate.

Şahul este sportul minţii, iar la Festivalul „Cireșarul Copiilor” veți avea posibilitatea să jucați partide pe săturate, până ajungeți campioni! Iar pentru cei energici, cei mai buni sportivi de la Clubul „Oyama” vor organiza antrenamente și lupte de karate shinkyokushinkai.
Oriunde ne-am afla, nu trebuie să uităm de bunele maniere, de acest aspect va avea grijă Școala Manierelor Elegante „ABeZe”.

Evenimentul va avea loc între orele 11.00 şi 18.00

Centrul de dezvoltare timpurie „Smart Start” va veni echipat cu de toate: exerciții, jocuri şi concursuri – condimentate cu multă distracție.

Alături de Laboratorul distracțiilor științifice „Mendeleevum”, copiii vor petrece timpul vesel, interesant și, cel mai important!, cu mult folos. Asistați de profesori, cei mici vor face cunoștință cu lumea științei prin intermediul unor experimente extraordinare.
Din semințe de tot felul, foi și multe vopsele, specialiștii de la „Neokinetica” îi vor învăța pe toți doritorii să creeze și să se distreze. Niciodată nu e prea devreme să intrați în bucătărie ca să o ajutați pe mami.

La „Cireșarul Copiilor” veți învăța să faceți cel mai delicios, sănătos și răcoritor ceai.

În acest an, Evenimentul va avea loc la Grădina Botanică din capitală între orele 11.00 şi 18.00.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)