JURNAL Sportiv: acum sportul e mai aproape!

Toate se găsesc pe sport.jurnal.md, portalul de ştiri sportive din Republica Moldova şi din lumea întreagă! Fii primul care află şi bucură-te de victorie!

Cele mai fierbinţi ştiri sportive, clasamente, rezultate, meciuri pe muchie de cuţit – toate se găsesc pe sport.jurnal.md, portalul de ştiri sportive din Republica Moldova! Fii primul care află şi bucură-te de victorie!

Portalul tău de noutăți sportive în limba română este actualizat cu cele mai noi știri din sportul moldovenesc și cel internaţional: imagini spectaculoase din fotbal – clasamentele celor mai puternice ligi europene și un larg desfășurător al rezultatelor și viitoarelor partide –, calendarul internațional sportiv și informații din rugby, basket, handbal, volei, atletism, sporturile cu motor și cele de contact.

Reporterii sport.jurnal.md vă țin la curent cu cele mai piperate știri, dezbateri, analize și cronici ale sportului autohton.

Site-ul sport.jurnal.md – un proiect plin de perspectivă și succes, format și structurat pe știri non-stop, cu imagini foto și video inedite, cu un bogat meniu de informații de ultimă oră; un extras formidabil cu cele mai surprinzătoare și spectaculoase fotografii aplicate în secțiunea specială „fotografia zilei” și o extraordinară fereastră deschisă celor mai interesante imagini video.

sport.jurnal.md pune la dispoziţia internauţilor o avansată și modernă arhivă ale știrilor care au trecut prin desfășurătorul evenimentelor sportive cotidiene.

Participaţi la unele din cele mai haioase comentarii, mesaje și critici ale vizitatorilor noștri în mod indirect sau la secțiunea „în direct” pe chat-ul dedicat discuțiilor utilizatorilor și vizitatorilor noștri.

Toate ca tu să fii în contact cu ce este mai nou în familia sportului.

Stai aproape, stai pe Jurnal Sportiv!
www.sport.jurnal.md

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)