JURNAL i-a premiat pe cei mai harnici poştaşi

Ziarul „Jurnal de Chişinău” i-a desemnat pe cei mai buni poştaşi. „În perioada campaniei de abonare pentru anul 2011, JURNAL a organizat concursul tradiţional deja pentru poştaşi. Condiţiile de participare au fost ca aceştia să perfecteze cât mai multe abonamente. În final au ajuns 18 factori poştali”, a declarat Veaceslav Dreglea, manager producţie şi abonamente.

Marele premiu de şase mii de lei a plecat la Galina Dima, angajată a Oficiului Poştal din localitatea Lărguţa, Cantemir, care a reuşit să perfecteze 136 de abonamente. Larisa Mantea, poştaş în satul Tătărăşeni, al aceluiaşi raion, a convins 107 persoane să se aboneze. Aceasta a plecat acasă cu un premiu în valoare de patru mii de lei. Al treilea premiu, de două mii de lei, l-a luat Maria Colţa, angajată a Oficiului Poştal Ciutuleşti, raionul Floreşti. Aceasta a perfectat 104 abonamente.

JURNAL a mai oferit un premiu special de încurajare în valoare de o mie de lei Galinei Marin, din satul Sadâc, raionul Cantemir, care a perfectat 101 abonamente. „Alte 14 premii de angajare, a câte trei lei pentru fiecare abonament, vor pleca pentru poştaşii care au făcut mai mult de 50 de abonamente pentru şase luni la ediţia de vineri a ziarului”, comunică Veaceslav Dreglea.

„Sunt foarte bucuroasă. Este al doilea premiu, am mai avut un premiu de 400 de lei în primii ani de la fondarea JURNALULUI de Chişinău”, a declarat Galina Dima. Aceasta a menţionat că premiul primit depăşeşte de trei ori şi ceva salariul ei lunar de poştaş. „Nu m-am aşteptat, nici nu m-am gândit la câştig!”, a menţionat Larisa Mantea, posesoarea premiului doi. „Din banii primiţi îmi voi cumpăra o maşină de spălat”, a menţionat Maria Colţa, angajată a Oficiului Poştal  Ciutuleşti, raionul Floreşti.