„Jurnal FM îţi face bradul”

Încă nu ţi-ai luat un brad de Crăciun? Atunci Jurnal FM îţi vine în ajutor! Campania de Crăciun „Jurnal FM îţi face bradul” este pe ultima sută de metri,  iar pe bradul de 2,10 metri din studioul nostru  pe zi ce trece apar tot mai multe globuleţe cu semnăturile vedetelor muzicii autohtone.

Dacă ai un interpret preferat, nu ezita şi trimite un sms la 9955 cu numele acestuia. Astfel, te vei alege cu autograful şi fotografia lui pe brad. Da, şi fotografia! Asta ca să fii sigur că a semnat globuleţul de pe bradul nostru chiar vedeta pentru care ai votat. Toate mesajele radioascultătorilor începând cu data de 1 decembrie şi până la finalul campaniei „Jurnal FM îţi face bradul” care este la 23 decembrie, vor fi puse într-un bol. Marele câştigător va fi ales în cadrul Cappuccino Show vineri, între orele 18:00 şi 19:00. Bileţelul cu numărul de telefon al câştigătorului va fi extras chiar de vedeta săptămânii de la Jurnal FM.

Până acum, printre cei care au semnat globuleţele de pe brad sunt Vali Boghean, Alexandru Manciu, Geta Burlacu, Cornel Botgros, Aura, Ana Barbu, Pasha Parfeni, Igor Cuciuc, Dianna Rotaru, FurioSnails, Ian Raiburg, Victoria Lungu, Maria Iliuţ, Nelly Ciobanu, Ion Paladi și alții.

Aşa dar, trimite mesaje la 9955 şi poţi deveni marele câştigător de la Jurnal FM. Te-am intrigat? Atunci intră pe www.jurnalfm.md şi vezi cu ochii tăi bradul de Crăciun pe care ai toate şansele să-l câştigi chiar tu!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)