JURNAL FM: click pe un moment… aniversar

JURNAL TRUST MEDIA, la sfârşitul anului trecut, s-a plasat şi mai aproape de consumatorul de informaţie prin lansarea proiectului radiofonic JURNAL FM. Postul poate fi ascultat momentat în format on-line, dar internetul e deja  o „cămaşă” prea strâmtă pentru jurnalişti. Un lucru e cert, produsul lor trebuie să ajungă la cât mai mulţi oameni, de aceea echipa îşi propune să obţină câteva frecvenţe terestre care ar uni cerul cu pământul, adică visele lor de oameni de radio şi actualitatea, cea de toate zilele.
Jurnalista Lidia Marin, director al postului de radio JURNAL FM, spune că întreaga echipă îşi doreste, pe lângă longevitate în eter, şi „înscăunarea” în spaţiul media a unei noi maniere de a informa publicul, şi anume după regula de aur: „aici şi acum”.
Astăzi, am găsit pretextul fericit să le urăm „en gros” un drum plin de realizări, şi anume ziua de naştere a colegei noastre de JURNAL, Lidia Marin. În virtutea bunelor tradiţii şi a mai bunelor maniere, nu vom „documenta” anii şi nu vom apela la mai multe surse pentru a-i descrie capacităţile şi carisma profesională. Îi dorim „en detail”, adică personal şi ca în poveste, tinereţe fără de moarte şi sănătate fără de primejdii. La mulţi ani!
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)