JURNAL: Epureanu – cel mai bun fotbalist moldovean în 2009!

Fundaşul naţionalei şi a celor de la Dinamo Moscova, Alexandru Epureanu, este cel mai bun fotbalist moldovean în 2009 în viziunea JURNALULUI.

Alexandru Epureanu a avut un an extraordinar. În primul rând, s-a căsătorit cu fata visurilor sale, iar la finele lui 2009 a prins un contract avantajos la echipa Dinamo Moscova. A fost transferat pentru suma de 4 mil. de euro, devenind astfel cel mai scump fotbalist moldovean din toate timpurile. De asemenea, va deveni cel mai bine plătit fotbalist moldovean, cu un salariu anual de 1,3 mil. de euro.

Modest din fire, Epureanu nu s-a lăudat niciodată pentru succesele sale, ci a vorbit întotdeauna pe teren. A pus tot timpul pe primul plan naţionala şi nu ar refuza niciodată să „dribleze” convocările la selecţionată. Dobrovolski alcătuia primul 11 în jurul lui Epureanu. Jucătorul a jucat constant şi la echipa sa de club, unde a devenit unul dintre lideri.
Vizitatorii jurnal.md au optat pentru Epureanu

Site-ul jurnal.md a plasat o anchetă, Alexandru Epureanu fiind votat cel mai bun jucător în 2009. La acest sondaj au participat 4365 de vizitatori, Epureanu acumulând 68 la sută din voturile exprimate.