Jurnal de Chişinău: Un ziar pentru domnii adevăraţi

Domnul Ştefan cel Mare şi Sfânt a coborât de pe piedestal şi s-a plimbat prin grădina publică, pentru a putea citi JURNAL de Chişinău. După ce a căpătat ziarul, acesta s-a aşezat lângă postament şi a continuat mulţumit lectura. Nu este un subiect de film, ci scenariul noului spot publicitar al  JURNALULUI de Chişinău care a pus pe jar internauţii din Republica Moldova şi a fost preluat de majoritatea site-urilor moldoveneşti.

Aceştia însă au părerile împărţite despre noul spot al ziarului. A fost lăudat de o parte bună de internauţi. „Publicitatea noastră care m-a impresionat. Se poate, dacă se vrea”, scrie Dumitru Antoceanu. „Aşa oameni trebuie susţinuţi”, este de părere Mariana Portărescu. „Super. Chiar căutam spotul să-l distribui pe facebook. O întrebare, după difuzarea spotului cu cât s-au majorat vânzările?”, ne întreabă Maria Chitoroagă. Constantin Codreanu a menţionat că spotul este „Bun, bun, bun!”. „Что-то новое!” (Ceva nou), scrie Alexandr Bejenari.

Au fost şi voci care au spus că „Monumentul lui Ştefan cel Mare din Chişinău este un simbol naţional (cu statut de emblemă neoficială la categoria „Monumente de for public”) şi nu este permisă o asemenea publicitate”, crede Vlad Mischevca. Însă, conform legii cu privire la publicitate, sunt stabilite restricţii doar pentru simbolurile de stat (imn, drapel, stemă).

Una peste alta, spotul publicitar a fost vizionat de către de 54 mii de vizitatori. Vă invităm să-l vedeţi pe pagina de internet a ziarului: ziar.jurnal.md.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)