JURNAL de Chişinău, UN ZIAR BUN pentru satul şi oraşul tău

„Sunt abonată la JURNAL, pentru că-l consider un ziar pentru suflet, iar informaţiile interesante din toate domeniile – politic, social, cultură, sport, mă ţin la curent cu actualitatea. Recomand mai multor săteni ambele ediţii ale ziarului, iar cei care mi-au dat ascultare sunt mulţumiţi. Astfel, JURNAL de Chişinău a devenit un ziar al satului nostru. Îmi place noul său aspect grafic, adevărul reflectat în paginile lui. Cu o echipă bună se pot face şi lucruri frumoase. Acest ziar este pentru mine hrană spirituală”, comunică Zinaida Mardare, profesoară la Gimnaziul „Antonie Plămădeală” din s. Stolniceni, r. Hânceşti.

Profesoara se bucură că face parte din marea familie a JURNALULUI care are 11 837 de abonaţi la ediţia de vineri şi 7 094 la ediţia de marţi. „Chiar dacă JURNALUL a avut un preţ mai mare la abonare, i-am rămas în continuare o cititoare fidelă. Am în casă un ZIAR BUN, mai ales că aţi venit cu cadouri pentru abonaţi, cum ar fi cartea Lidiei Bobână şi Calendarul JURNAL”, mai spune femeia.

Numărul de abonamente, cumulat cu vânzările de la chioşcuri pentru ediţia de vineri, va însuma un tiraj de 15 837, iar pentru ediţia de marţi, care cuprinde şi tabloidul apropo magazin, 10 094. Tirajul total al JURNALULUI este de 25 931 de exemplare.

Vă mulţumim că aţi ales UN ZIAR BUN!